15 Mayıs 2019 Çarşamba

Şişme Kar Küresi Kiralama

Şişirilebilir kar küresi, ayrıca isimlendirilen noel kar küresi, bu top kiralama iş için, festival reklam, noel partisi, şenlik parkı, tema parti, promosyon etkinliği, Fuar işareti, reklam, satış promosyonları, spor etkinlikleri, fuarlar, sözleşmeler, maç, eğlence pazarlaması, topluluk etkinlikleri, dans, perakende teşhir vb.

Iç geri proje çıkarılabilir ve diğer temalara dönüşebilir, temayı Merry Christmas, Halloween, New Year vb. şekilde değiştirebiliriz. özelleştirmek isterseniz, lütfen resminizi gönderin.


Insanlar içeri girebilir, noel baba, kardan adam ve çizgi film ve satmak istediğiniz ürünleri koyabilirsiniz.

Ürünlerimiz gerçek en iyi Plato malzemesini kullanır. Tartışmamızdan ardından arzuladığınız bunun gibi ölçü ve tip yapılabilir. Ve her ürünün en yüksek kalitede olmasını sağlamak için sıkı nitelik kontrolümüz var. Tüm ürünler fabrika fiyatında satılmaktadır. Ayrıca, sizi memnun etmek için yapabileceğimiz her şeyi yapacağımıza söz vereceğiz. Kısacası, sıkı nitelik denetim + üç sene garanti + rekabetçi fabrika ücret + harikulade faaliyet = Wow!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Staff mobile app

Staff mobile app   At ICI we also happen to be great listeners with the ability to navigate across cultures while embracing the importance o...