10 Temmuz 2019 Çarşamba

su kaçağı tespiti dudullu

Kalorifer tesisatında sızıntı olup olmadığını ilk evvela anlamak gerekir bunun tespiti kombi su kaybı denetim ettikten sonra tetkik edebilirsiniz. Kombi sebep su eksiltir ; kalorifer tesisatındaki bir bölümde su kaçağı oluşumu vardır. Çeşitli nedenleri olabilir ama en dikkat çekici neden genleşme den kaynaklı kasılmalar ve çatlamalar dır. Kalorifer tesisatı kaçak önleyici ( kapatıcı sıvı ) kullanımında başarılar elde eden firmamız , su kaçağı onarım kimyasalları ile kombi tesisat kaçağını gidermektedir. su kaçağı tespiti kimyasal ilaç hava ile temas ettiğinde kristalleşerek o kısmı kapatmaktadır. Kalorifer kaçak kapatıcı sıvı uygulanmadan önce tesisatın temiz oması gerekmektedir. Tesisat temizliği yapılmazsa petekler tıkanır iyi ısı veremez duruma gelir. Petek temizliği kaçak olmasa da 2-3 senede bir kere daima yapılmadır. Ayrıntılı bilgiyi şirketimizi arayarak öğrenebilirsiniz. İlaç asidik madde içerdiğinde tesisatın içine yerleşmiş çamur ve tortuları harekete geçirir bu sebeple tesisat tıkanır. Kalorifer tesisatındaki su kaçağını %100 garanti vererek kapatıyoruz üstelik hiç bir yer kırılmadan dökülmeden borular sökülmeden İstanbul'un her semtine bu servisi sunmaktayız.

Hangi dairenin su kaçırdığını bilmiyorsanız:

Söz konusu su kaçağının hangi daireden kaynaklandığını bilmiyorsanız ve üst kattan damlayan bir su akıntısı varsa; problem üst kattan kaynaklanıyor olabilir. Fakat üst kattaki komşunuz sorunun kendi tesisatından kaynaklanmadığını iddia ediyorsa o süre ne yapmalısınız? Başka bir örnek verecek olursak üst katınızda iki daire olduğunu varsayalım. Sorun teşkil eden sıkıntının hangi daireden geldiğini kestiremiyorsanız ne yapmalısınız?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Staff mobile app

Staff mobile app   At ICI we also happen to be great listeners with the ability to navigate across cultures while embracing the importance o...